Over Las Sola®

Over ons

Las Sola® verlichtingsarmaturen

Wat is thuis? Het is niet alleen een ruimte, maar ook een plek waar je kunt ontspannen, jezelf kunt zijn en je in vrede kunt voelen met je dierbaren. Verlichting is een essentieel onderdeel van dit proces. Het gaat er niet alleen om dat er genoeg licht is om door te zien; het gaat erom dat het licht dat je hebt precies goed is voor de stemming die je probeert te creëren. Wij hopen een ruimte te creëren waar u de perfecte verlichting kunt vinden voor elke kamer, van algemene verlichting tot accentverlichting en al uw behoeften aan verlichtingsarmaturen.

Het belang van verlichting

De perfecte verlichting voor uw huis, waardoor het tegelijkertijd warm, uitnodigend en stijlvol aanvoelt. Daarom hebben we al onze verlichtingsarmaturen op één plaats verzameld, zodat u gemakkelijk kunt winkelen voor wat u nodig hebt zonder tientallen sites te hoeven bezoeken en prijzen of stijlen te vergelijken.

Designstukken & duurzame kwaliteit

We begrijpen ook dat de huidige jonge generatie op zoek is naar designerstukken met duurzame kwaliteit, en wij zijn er om die te leveren! Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals messing en hout, zodat ze zo lang mogelijk meegaan en toch een elegante uitstraling hebben, waardoor elke kamer er geweldig uitziet.

Handgemaakt & Eco-vriendelijk

De verlichtingsarmaturen bij Las Sola zijn allemaal handgemaakt door werknemers uit de lokale gemeenschap. Wij bieden vele opties voor uw huis of bedrijf, waaronder kroonluchters, wandlampen en wandlampen. Ons team van ontwerpers heeft het vak van glasblazer bestudeerd om u de mooiste en meest functionele armaturen te kunnen bieden.

Las Sola® staat voor "De Zon"

Bij Las Sola® gaat het erom de zon in huis te halen. Soms wordt het donker, maar wij geloven dat het de kleine dingen zijn, zoals een sterrenhemel of een warme zonnestraal, die het leven de moeite waard maken. Wij zijn er om u te helpen het licht terug te brengen in uw leven met onze lijn van hoogwaardige verlichtingsarmaturen, geïnspireerd door de natuur en ontworpen om zowel functioneel als mooi te zijn.

Voel de Vibe.

Niet alleen verbeteren deze lampen de sfeer in een kamer, ze creëren ook een warme en heldere ambiance in tegenstelling tot sombere en onaantrekkelijke ruimtes. Onvoldoende verlichting zorgt ervoor dat familieleden en vrienden de ruimtes mijden en dat een kamer krap aanvoelt. Daarom willen wij u helpen om die donkere hoekjes in uw huis weg te krijgen - en weg te houden!

Wanneer u een ruimte voor uzelf of iemand anders creëert, is de juiste verlichting belangrijk om een comfortabele sfeer te creëren, of het nu gaat om het beste in kunstwerken naar boven te halen of om een ruimte te verlichten zodat gasten zich welkom voelen in uw huis.

Ik ben binnenhuisarchitect en Las Sola is mijn adres voor verlichting. Ze hebben een grote verscheidenheid aan stijlen en prijzen die passen bij de behoeften van elke klant. Echt one stop shopping!

Parthenia Jefferies

Ik hou van uw verlichtingsarmaturen. Ze zijn precies wat ik wil voor mijn huis. Ik hou van het strakke moderne ontwerp van uw lampen en ze creëren echt een mooie sfeer in ons huis.

Marisa Cathey

Las Sola heeft een verbazingwekkende selectie van zowel moderne als traditionele verlichtingsarmaturen. De prijzen zijn geweldig, de verzending is snel en de klantenservice is uitstekend. Ik kon niet gelukkiger zijn met mijn aankoop. Bedankt, Las Sola!

Irena Olds

7 lokale taal online winkels.

United Kingdom

LasSola.co.uk

Germany

LasSola.de

Estados Unidos

LasSola.com

Gratis verzending

Gratis verzending op alle bestellingen

Klantenservice

E-mailondersteuning & 24/7 Chatbot

30 dagen retourbeleid

Probleemloze retourzendingen en terugbetalingen

Beveiligde betaling

Veilige SSL-codering