Over ons

De oude Griekse filosoof Plato had een grotmetafoor: iemand liep in de grot, vuurlicht kwam van buiten de grot en de schaduw van de persoon werd op de grotmuur geworpen om te flikkeren. Sommige mensen zeiden dat dit het begin is van het principe van licht- en schaduwbeeldvorming in moderne films. Lightzey zei dat dit de getuigenis is van het streven van de oude mensen naar de schoonheid van licht.
Darwin schreef: Wandelen in het donker met een lamp, het licht verlicht het patroon van de vloertegels, hij gaat vooruit, het licht volgt, dus hij ziet verschillende patronen, hoewel ze niet de volledige indruk kunnen vangen, maar ze zijn constant verrast. ——Verlichting brengt oneindig veel plezier.
Edison deed talloze uitvindingen in zijn leven, maar de meest populaire is het elektrische licht. Het zachte licht van elektrische lampen zorgt ervoor dat mensen zich vrij kunnen bewegen in het donker. Mensen houden net zoveel van elektrisch licht als van de zon overdag.
Geïnspireerd door drie grote mannen, streeft Lightzey "Beauty, Fun and Love" na. Wij zijn ervan overtuigd dat: verlichting niet alleen een product is om te verlichten, maar ook een kunstwerk dat esthetische concepten, mode-elementen en technologische hoogstandjes combineert. We zijn altijd op zoek naar funky, ruimte-esthetische verlichting over de hele wereld die onze klanten een comfortabelere, efficiëntere en veiligere leefomgeving biedt.
Onze visie is om de decoratieve en praktische functies van de verlichting perfect te combineren. Ons verlichtingssysteem kan de ruimte verfraaien en de omgeving verbeteren. Door traditionele lichtbronlampen, LED-lampen te combineren met analoge of digitale besturingsproducten, kunnen we u altijd en overal de verlichtingservaring bieden die u nodig heeft. Ons innovatieve verlichtingssysteem zal prioriteit geven aan factoren zoals het verbeteren van de energie-efficiëntie en duurzaamheid, en het verlagen van de bedrijfskosten. We richten ons op het verbeteren van de leefbaarheid en effectiviteit van binnen- en buitenomgevingen en bieden basistoepassingen voor dynamische verlichtingsarmaturen in verschillende kleuren om u te helpen de kwaliteit van leven te verbeteren en te genieten van het oneindige plezier dat verlichting biedt.
Grand Voyage Be

Rufen Sie uns an: NL :+31610525106

BE: +32485379914

E-Mail: support@lassola.nl

Sprechstunde:10:00AM- 5:00 PM GMT+1

Bedrijfsnaam: WAVES HK HOLDINGS LIMITED

Bedrijfsnummer: 3217433

Bedrijfsadres: UNIT 506, BEVERLEY COMMERCIEEL CENTRUM, 87-105 CHATHAM ROAD SOUTH, TSIM SHA TSUI, KOWLOON HONG KONG.

 Dit is geen retouradres


Gratis verzending

Gratis verzending op alle bestellingen

Klantenservice

E-mailondersteuning & 24/7 Chatbot

30 dagen retourbeleid

Gemakkelijke retouren voor niet-aangepaste producten

Beveiligde betaling

Veilige SSL-codering